Retourneren

Retourneren:

U heeft het bij LadderHulp.nl het recht om bestelde artikelen binnen 100 kalenderdagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren aan ons.
U moet ons hier binnen deze 100 dagen schriftelijk van op de hoogte stellen.
Na ontvangst van geretourneerde artikelen zullen wij het volledige  aankoopbedrag aan u crediteren ( mits in goede staat)
Gemaakte verzendkosten bij retournering zijn voor rekening koper.

Retourneren na 100 dagen zichttermijn is alleen mogelijk indien artikel binnen de garantietermijn een fabricagefout bevat.
U moet ons hier schriftelijk van op de hoogte stellen.
Na beoordeling van het geretourneerde artikel zullen wij het volledige  aankoopbedrag exclusief de verzendkosten van het retourneren aan u crediteren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag:

  1. voor verkoopovereenkomsten: “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.”
  2. Voor overeenkomsten waarbij de consument in dezelfde bestelling meerdere goederen heeft besteld die afzonderlijk worden geleverd: “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt.”
  3. voor overeenkomsten betreffende de levering van een goed bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: “waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.”

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons: LadderHulp.nl, [email protected], 035-7510730, Industrieweg 12, 1521 NB Wormerveer via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld via email of schriftelijk per post) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden, schriftelijk of via email, voordat de herroepingstermijn is verstreken.U kunt hiervoor ons formulier herroeping gebruiken.

 Gevolgen van de herroeping

a. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief evt. leveringskosten en exclusief de kosten voor het retour zenden  in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 b. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet langer dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 c. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »