Betaalmethoden

De artikelen die wij via onze website aanbieden kunnen op verschillende manieren worden betaald:
 

  • iDeal.                                                                                                

Na het afronden van uw bestelling selecteert u uw eigen bank. Vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Na het inloggen staat hier uw betalingsopdracht al ingevuld klaar. U hoeft alleen uw controlenummer nog maar in te vullen om uw betaling af te ronden.

Als u kiest voor een iDeal betaling bent u verzekerd van van een veilige betaling en een snelle afhandeling van uw order.

  • Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling dient u het totaalbedrag inclusief btw over te maken op bankrekening NL03 SNSB 093.10.43.255 (SNS bank) t.n.v. LadderHulp.nl

  • PayPal 
PayPal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met uw bankrekening of creditcard.

  • Afterpay 
AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor LadderHulp.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij LadderHulp.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 
  • Bankcontact / MIster Cash / Soforte Banking  (België)

Met Mister Cash en Soforte Banking kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

  • Belfius ( België)

De directe betaalmethode van Belfius bank ( België ).
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
 

  • Creditcard

U kunt met de volgende creditcardmaatschappijen bij ons betalen:
MasterdCard en Visa.

 

  • Bedrijven uit België

Heeft u een bedrijf gevestigd in België en bent u in het bezit van een BTW nummer, dan kunnen wij intracommunautaire leveren, d.w.z. met vrijstelling van de BTW.Vermeld hiervoor s.v.p. uw BTW nummer tijdens het bestellen. Er word dan automatisch een exportorder voor u aangemaakt zonder BTW ( intracommunautaire levering).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »